Агенция за работа в Лондон - Англия

Защо да кандитатствате при нас?

Екипа на „Джоб Стар“ ще се погрижи за всички документи които са ви необходими. Ще организира заминаването ви и ще ви гарантира квартира с настаняване и транспорт.

Добри условия

Отличните условия на труд и възможностите за развитие ни прави една от най-търсените агенции за работа в Лондон. Предлагаме минимален работен договор за шест месеца, който Ви гарантира сигурност на работната позиция и доходите. 

Ще сте в сигурни ръце

Ние сме наясно с трудностите които стояд пред всеки решил да работи в чужбина. За това имаме екип постоянно на разположение в помощ на сътрудниците ни в Лондон.

GlobalStar

По-добра работа, по-добро заплащане отлични условия.

Нашата цел е да осигурим възможност за работа в чужбина на всеки с нужната амбиция за работа в сферата на услугите зад граница. Уверяваме Ви, че ще останете доволни от добрите работни условия, качеството на живот и конкурентното заплащане!

Изпрати Запитване Сега!

GlobalStar е лицензирана фирма на основание чл.28 ал.5 от закона за насърчаване на заетостта с удостоверение №2353. Дейността на агенцията е съсредоточена в подбор и ангажиране на персонал за работа в Лондон.

От 2015г до наши дни, сме помогнали на хиляди Българи да осигурят своята финансова независимост и по-добро бъдеще, работейки в столицата Лондон.