Кол център

Услуги за бизнеса

GlobalStar //

Приемане на входящи
обаждания

Детайли

Поемайки Вашите входящи обаждания ще Ви осигурим време, което да използвате за адекватно създаване и оптимизиране на рекламни кампании, промоции и др. Вие промотирате ние продаваме.

Услуга //

Call center

GlobalStar //

Гореща
телефонна линия

Детайли

Знаете че всеки бизнес се нуждае от човешки ресурс във всеки един момент. Ние ще отговаряме на клиентски запитвания и ще подаваме стойностна информация за Вашите продукти или услуги.

Услуга//

Hotspot

GlobalStar //

Телефон на
потребителя

Детайли

Ние обичаме да казваме че най-добрата стратегия за обслужване на клиенти е тяхното отглеждане. Да, ние отглеждаме клиентите. Грижим се за тях и се стараем да постигнем 100% клиентска удовлетвореност.

Услуга //

Expert

GlobalStar //

Телефон за
обслужване
на поръчки

Детайли

В арсенала си, Global Star има служители, които са специалисти в директните продажби. Разчитайте на нас за ефективно и постоянно покачване не средния процент реализации.

Услуга //

Order

GlobalStar //

Обслужване
на промоционални игри
рекламни кампании и др

Детайли

Чрез постоянната кореспонденция помежду ни, ще ни държите в течение за Вашите текущи и предстоящи промоционални оферти, рекламни кампании, игри и други маркетингови похвати.

Това ще Ви позволи да пренасочите всички клиентски обаждания и запитвания към нас а ние ще имаме актуална информация, която да предложим на Вашите потребители.

Услуга //

Ads

GlobalStar //

Виртуален
офис

Детайли

Какво е виртуален офис? Това е услуга, която е много добро решение за стартиращи бизнеси и такива, които искат да намалят разходите си. На практика виртуален офис е услуга, която включва наемането на легитимен пощенски адрес, който да използвате за кореспонденция с Вашите контрагенти.

Също така при необходимост може да наемете временно работно пространство или конферентна зала за презентации и др.

Услуга //

Office

GlobalStar //

Back Office

Детайли

Back Office – това е мястото, на което се случва най-сериозната част от подготовката на информацията, която се използва от front office – а. Тази информация помага на нашите служители да са максимално адекватни в отговорите и поддръжката на Вашите услуги.

Услуга //

Support

Направи го

Не чакай повече.
Свържи се с нас сега!