Ние се грижим за Вашите клиенти.

Какво предлагаме?

Oбслужване на клиенти на експертно ниво. Ние имаме солидно ноу-хау, с което сме доказали ефективността на нашата стратегия за обслужване и увеличаване на клиентската база на бизнеси в редица индустрии. Поддържаме редовни контакти както с клиенти така и с бизнеси от най-натоварените пазарни ниши. Това ни помага да изграждаме трайни връзки и адекватни стратегии за увеличаване на фирмените активи.

Global Star предлага постоянно наблюдение на качеството, както и изготвяне на специализирани статистики и анализи, отчитащи резултатите от дейността, съобразени с изискванията на клиента.

Услуги

 • Приемане на входящи обаждания

   

  Call center

  Поемайки Вашите входящи обаждания ще Ви осигурим време, което да използвате за адекватно създаване и оптимизиране на рекламни кампании, промоции и др. Вие промотирате ние продаваме.

 • Гореща телефонна линия

  Hotspot

  Знаете че всеки бизнес се нуждае от човешки ресурс във всеки един момент. Ние ще отговаряме на клиентски запитвания и ще подаваме стойностна информация за Вашите продукти или услуги.

   

  Гореща телефонна линия

 • Телефон на потребителя

   

  Expert

  Ние обичаме да казваме че най-добрата стратегия за обслужване на клиенти е тяхното отглеждане. Да, ние отглеждаме клиентите. Грижим се за тях и се стараем да постигнем 100% клиентска удовлетвореност.

 • Телефон за обслужване на поръчки

  Order

  В арсенала си, Global Star има служители, които са специалисти в директните продажби. Разчитайте на нас за ефективно и постоянно покачване не средния процент реализации.

   

  Телефон за обслужване на поръчки

 • Обслужване на промоционални игри, рекламни кампании и др.

   

  Ads

  Чрез постоянната кореспонденция помежду ни, ще ни държите в течение за Вашите текущи и предстоящи промоционални оферти, рекламни кампании, игри и други маркетингови похвати.

  Това ще Ви позволи да пренасочите всички клиентски обаждания и запитвания към нас а ние ще имаме актуална информация, която да предложим на Вашите потребители.

 • Виртуален офис

  Office

  Какво е виртуален офис? Това е услуга, която е много добро решение за стартиращи бизнеси и такива, които искат да намалят разходите си. На практика виртуален офис е услуга, която включва наемането на легитимен пощенски адрес, който да използвате за кореспонденция с Вашите контрагенти.

  Също така при необходимост може да наемете временно работно пространство или конферентна зала за презентации и др.

   

  Виртуален офис

 • Back Office

   

  Support

  Back Office – това е мястото, на което се случва най-сериозната част от подготовката на информацията, която се използва от front office – а. Тази информация помага на нашите служители да са максимално адекватни в отговорите и поддръжката на Вашите услуги.

Не се колебайте, свържете се с нас.

Ние сме на разположение и ще отговорим на всички Ваши въпроси.