Кралската драма през 2020

В блога ни ще намерите полезна информация за работата и живота в Англия

През 2020 г. се случиха много интересни събития в кралското семейство на Великобритания, последствията от които продължават да разтърсват монархията. Семейната драма в клана на кралица Елизабет II не остана незабелязана от медиите, като всяко събитие беше гръмко отразено от таблоидите. Предизвикана от тях, кралицата не пропускаше да направи официално изявление (чрез своите говорители разбира се) в отговор на всяка клюка.

Хари & Меган – второстепенно-известната американска актриса, която се превърна в кралска особа (но не за дълго!) успя, както казват някои родни журналисти, да превърне принца в посредствен калифорнийски резидент. След сълзливо интервю с кралицата на медиите – Опра Уинфри, двойката разтърси кралския двор отвъд океана с пикантни разкрития за „тежките“ моменти в двореца. Колко е тежко на един човек, който живее в имение с 12 спални и 14 бани… оставяме на вас да прецените!

Уилям & Кейт – три деца, слухове за изневяра и нова прическа за херцогинята са единствените интересни новини около прекия престолонаследник и съпругата му, които бяха (непряко и с лек намек) обвинени, че с нотки на расизъм са дискутирали цвета на кожата на малкия си племенник!

·     Принцеса Шарлот канселира сватбата си няколко пъти, докато баща ѝ – принц Андрю, беше свързан със скандалния бизнесмен – Хенри Епстайн.

Цялата семейна драма е толкова вдъхновяваща, че сериалът на Нетфликс – „Короната“, се превърна в един от най-гледаните през 2020 г.!

Какво ни очаква в сезон 2021 г.? Предстои да разберем…