7-причина-защо-да-живеете-и-работите-в-Лодон

Животът в Лондон , независимо дали за кратък или дълъг период от време, не само ще ви предложи шанса да изживеете нови неща и емоции, но и ще ви даде възможност да се развивате и усъвършенствате. Лондон, с откритата си култура, страхотна история и съвременна атмосфера, е чудесно място!

Метрото

Прочутото метро ще направи живота ви в Лондон лек и динамичен. Това е най-древният ъндърграунд в света и все още един от най-ефективните. Със своите над 3 милиона пътници на ден, всеки влак изминава около 123 600 км годишно (равен на около три обиколки на Земята).

Възможности за работа след обучение в Англия

Перспективи

Живееки в Лондон трябва да бъдете сигурни че лесно ще намерите работа и ще направите кариера. Във Великобритания работната среда се основава на МЕРИТОКРАЦИЯ! Ако все още не сте сигурни какво бихте искали да направите до края на живота си, тук можете да експериментирате!

Английска кухня

Храна

Ако искате да прекарате живота си в Лондон, пригответе се да ядете в по-голямата част от времето си. С разнообразие от ресторанти, доставка на риба и бургери, сладолед, суши, индийска храна и мнго други трудно ще устоите на предлаганите изкушения. В много райони на Лондон има пазари, където можете да опитате вкусни ястия, докато се наслаждавате на гледките.

Защо-се-налага-да-работим-в-чужбина-и-какво-повече-ни-дава-Лондон

Червеният автобус

Емблематичният двуетажен червен автобус е голямо удобство, ако искате да се насладите на града, и да си прекарате приятно трябва да направите една обиколка с автобуса. Много автобуси също работят и през ноща. Да кажем чеима автобус на всеки 4 минути. Не е мистерия как Лондон е станал европейски рекордьор по обем на транспорта.

london park 2

Паркове

Кой каза, че Лондон не е зелен град? Животът в Лондон е изцяло задоволен на зелени площи! Малки или големи, за тези паркове се грижат до съвършенство! Можете дори да срещнете приятелски настроени катерички, които ще позират за снимка. Или ако имате късмет ще забележите срамежлива лисица, която ви гледа отдалеч в търсене на някаква храна.

Гринуич Южен Лондон

Музика, събития, концерти

Лондон е дом на безброй големи музиканти. The Beatles, Rolling Stones, David Bowie и Led Zeppelin. Всяка вечер има невероятни концерти за гледане, всеки път по нещо различно за всички вкусове и за всички бюджети! Понякога известни музиканти свирят на малки места, но в тези случаи билетите свършват за няколко часа.

Природонаучен музей - Лондон

Безплатни музеи

Животът в Лондон е пълен с креативност. Някои от най-забележителните музеи с света са в Лондон и са свободни за посещение.  Британският музей, с около 8 милиона произведения на изкуството, реконструира еволюцията на човечеството от праисторията до днес. В Националната галерия в Лондон се помещават картини от европейски произход между 1200 и 1900 г. Има художествени произведения на хора като Ван Гог, Леонардо да Винчи, Рембранд, Реноар и Ботичели. Музеят на Tate Modern има невероятна колекция от модерно изкуство, оценена от критици и любители на изкуството от всяко кътче на земното кълбо.

Лондон е жив град и позволява на всички да се развиват свободно! Ако искате да се присъедините към живота в Лондон, може да направите първата крачка като кандидатствате за работа при нас. Кандидатствай за работа в Лондон ТУК!